• No.1379 Nanhuan Road, højteknologisk zone, Zhangjiagang City, Jiangsu-provinsen
  • info@gracepm.com

 

Wang Weihai, Vice President for Midea Group, besøgte Grace Machinery

Den 31. oktober besøgte Mr. Wang Weihai, Vice President for Midea Group, Grace Machinery og havde et yderst frugtbart besøg og udveksling.

Wang Weihais besøg blev hilst varmt velkommen af ​​alle medarbejdere i Grace Machinery.Det giver medarbejderne en unik mulighed for at interagere direkte med industrigiganter og dele erfaringer og indsigt.

IMG_1804

Under udvekslingen udtrykte Wang Weihai sin påskønnelse af Grace Machinerys ledelses- og produktionsprocesser og gav værdifulde forslag og vejledning til at hjælpe virksomheden med at forbedre effektiviteten og innovationsevnerne yderligere.Han understregede vigtigheden af ​​kvalitetskontrol og F&U-investeringer i industrikonkurrence og opfordrede Grace Machinery til at gøre en kontinuerlig indsats i disse aspekter for at levere bedre produkter og tjenester.

微信图片_20231101080612 微信图片_20231101080612

Wang Weihai og Grace Machinery executive team diskuterede områder som intelligent fremstilling, industriel automation og digital transformation.Grace Machinery CEO Yan Dongsagde, at dette besøg er en værdifuld erfaringsdeling for at give kunderne flere fremragende produkter og servicee.

微信图片_202311010806131

Wang Weihais besøg tilførte ikke kun ny vitalitet i Grace Machinery, men gav også mere skub i udviklingen af ​​industrien.



Indlægstid: Nov-02-2023